Post

jan 30
One Note Class Notebook

OneNote Class Notebook Creator App er nå tilgjengelig. Det er i første omgang gort tilgjengelig for å benytte denne på OneDrive område til hver enkelt lærer. Mer info om bruk her:

https://support.office.com/en-ca/article/Learn-how-your-teachers-can-get-started-with-the-OneNote-Class-Notebook-Creator-once-its-installed-28666b8e-b0ae-48fe-b001-1874f5f6db58

jan 29
Nytt utseende på Office 365 nettsider

Det er "ryddet opp" i menylinjen øverst i Office 365 nettsteder. Snarviene finnes nå samlet i en meny som kommer frem når dere trykker på knappen øverst til venstre.

Mer info: http://blogs.office.com/2014/10/16/organize-office-365-new-app-launcher-2/

aug 01
Oppdateringer sommeren 2014

Det blir gjort en del endringer i løpet av sommeren basert på tilbakemeldinger fra sluttbrukere. I tillegg er Office 365 ProPlus gjort tilgjengelig for alle elever.

De viktigste endringene er:

- Office 365 ProPlus - Full nedlastbar Office pakke tilgjengelig for alle elever.
- Fjerne Ooutlook og Lync for Lærere siden det skaper forvirring da disse tjenestene også er tilgjengelig gjennom BFK sin løsning.
- Fikse småfeil.
- Opprydding i ikoner og info.

okt 22
Pålogging for lærere og ansatte

Pålogging​ for lærere og ansatte skal nå fungere tilsvarede pålogging for elever. Outlook og Lync skal imidlertid benyttes som før av lærere. Dvs. at Outlook og Lync i admin nettet og ikke i Office 365 skal benyttes for kommunikasjon med elever.

okt 04
Oppdatert: Kjente feil

Kun lærere og ansatte: Dere vil ikke ha tilgang til Office 365 fra Office applikasjoner og mobile enheter (Outlook, Lync og SkyDrive synk). Det jobbes med en løsning for dette. Dette skal være i orden.

adfsfeide.bfk.no må være lagt til i "lokalt intranett" under sikkerhetsinstillinger i Internett Explorer for at Single Sign On skal fungere. Hvis dere får opp en påloggingsboks når dere klikker på linken ​for pålogging er sannsynligvis ikke dette i orden. Dette vil bli lagt til automatisk ila kort tid. - Dette skal være i orden.

Noen linker i skoleportalen mangler eller fungerer ikke. Dette vil bli rettet fortløpende. Linkene på den blå menylinjen øverst fungerer imidlertid som de skal. - Endel linker er i orden men det vil komme oppdateringer med "smartlinker"

okt 04
Velkommen til denne siden

Dette er en informasjonsside for Skoleportal og Office 365 i videregående skole i Buskerud. Som bruker skal du finne all informasjon og og oppdateringer for å komme i gang med disse tjenestene​.